باترکریم (buttercream)

باترکریم مخلوطی از کره و شکر است که برای تزیین کیک شیرینی و دسر استفاده میشود.باترکریم انواع مختلفی دارد که سه نوع آن بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است و استفاده میشود. و باترکریم آمریکایی / باترکریم سوئیسی و باترکریم ایتالیایی سه نوع دیگر کمتر استفاده می شود.
نکته ها
ابتدا باید کره را کمی در دمای محیط قرار دهید بعد آن را به قطعه های ریز خرد کنید.و پودر قند و پودر شکری که استفاده میشود بهتر است نرم باشد.برای طعم دار کردن آن می توانید از انواع اسانس وا ادویه جات استفاده کنید.
و پودر کاکائو در باترکریم بسیار مورد پسند می باشد. / برای خوردن آن هم بهتر است به دمای محیط برسد چون یخ زده آن در دهان می بندد و زیاد جالب نیست.
طرز تهیه باترکریم آمریکایی معمولا نسبت قند و کره ۲ به ۱ است و معمولا شیرین ترین باترکریم می باشد.
تهیه باتر کریم سوئیسی تا حدودی دشوارتر از آمریکایی است. در این مدل سفیده تخم مرغ و شکر به روش بن ماری گرم می شود و در آخر به آن طعم دهنده اضافه می شود و شیرینی آن کمتر است.
باتر کریم ایتالیایی پایدارترین باترکریم است و تهیه آن سخت تر است زیرا شربت داغ در حال جوش به سفیده تخم مرغ در حال هم زدن اضافه می شود.
باترکریم فرانسوی به جای سفیده از زرده استفاده میشود و رنگ طبیعی آن زرد است و پودرقند مثل شیره به دمای ۲۴۰ درجه می رسد و در حال هم زدن زرده به آن ا اضافه میشود. باترکریم آلمانی که به باترکریم کاستردی هم معروف برای تهیه آن از تخم مرغ کامل و نشاسته ذرت و شیر استفاده می شود. باترکریم کره ای جدیدترین نوع باتر کریم است در آن از تخم مرغ کامل و نشاسته ذرت و شکر استفاده می شود. بسیار براق است و رنگ پذیری خوبی دارد برای انواع گلهای تزیینی بسیار مناسب است.
دیدگاهتان را بنویسید