خواص ایزومالت

خواص ایزومالت به هیچ وجه باعث پوسیدگی دندان با افزایش شدت آن نمی شود. یک کربوهیدرات دیر هضم است. فقط حدود نیمی از کالری شکر را دارد. به هیچ وجه تأثیری در افزایش قند خون و میزان سطح انسولین در خون ندارد. دارای تأثیرات مفید بر عملکرد روده و احشاء است.
موارد استفاده از ایزومالت
• به عنوان شیرین کننده کم در کیک ها، بیسکویت ها،نان و مربا برای تهیه شیرینی ها و دسرها بوجود میآید.
• به عنوان غذای رژیمی در غذای لاغری، غذاهای ورزشی و دیگر غذاهای سالم برای تنظیم کلسترول و تامین انرژی طولانی مدت.
• ایزومالت در نوشیدنی به طور گسترده ای به عنوان نوشیدنی های رژیمی، کم شیرین کننده در نوشیدنی استفاده می شود. .
موارد استفاده از ایزومالت این ماده به طور گسترده ای به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی و نوشیدنی استفاده می شود. Isomalt به عنوان یک شیرین کننده می تواند در صنایع مختلفی از قبیل تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی و صنایع مختلف استفاده شود.
ایزومالت چیست؟
ایزومالت ترکیبی از دو نوع الكل قند: گلوكومنيتول (GPM) و گلوكورسیدیبول (GPS) است. ایزومالت یک الكل سدیم مصنوعی (polyol) است، که در طبیعت وجود ندارد و از چغندر قند گرفته می شود. قدرت شیرین کنندگی آن نصف ساکارز است ولی از نظر طعم و مزه کاملا مشابه شکر می باشد. برخلاف شیرین کننده های مصنوعی، علاوه بر خاصیت شیرین کنندگی بعنوان عامل حجم دهنده و ایجاد کنند بافت در مواد غذایی و نیز بعنوان پرکننده در قرص ها و داروها و جایگزین شکر در انواع شربت بکار میرود. ایزومالت برخلاف شكر دارای خواص فیزیولوژیکی مفید ذیل میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید