دسر مدرن فرانسوی
- خانم نعمتی
- ۱۳۹۹-۰۹-۲۴ (۱۱:۱۹)
- غذاهای سنتی
- هزینه : رایــــــگان
- تاریخ شروع دوره: 1399/09/24
- مدت زمان دوره: ۳ ساعت و ۴۰ دقیقه
- تعداد جلسات : 0
- تعداد فایل های آموزشی : 0
- گواهینامه: ندارد
- ظرفیت دوره :۱۰۰
- تعداد فراگیران جاری: ۲
درباره دوره
دسر های فرانسوی از جمله متنوع ترین و خوشمزه ترین دسر های دنیا محسوب می شود. دسر های فرانسوی تنوع بالایی دارد که در تهیه این دسر ها، از تکینک ها و روش های خاصی استفاده می کنند. می توان گفت مهم ترین دلیل خوشمزه بودن دسر های فرانسوی، کاربرد مواد اولیه تازه می باشد. در ادامه مقاله به آموزش دسر مدرن فرانسوی و انواع آن خواهیم پرداخت.
انواع دسر های مدرن فرانسوی
کرم بروله (Crème brûlée)
- پخت این نوع دسر در فرانسه رواج بیشتری دارد اما انگلیسی ها و کاتالان ها روش های متفاوتی برای پخت این دسر دارند. این دسر بر اساس استاندارد قنادی و شیرینی پزی با استفاده از کاسترد و روی آن لایه ای از کارامل تهیه می شود.
دسر فرانسوی سوفله (Soufflé)
- دسر فرانسوی سوفله در فرانسه، به عنوان یک غذای کامل نیز صرف می شود. چرا که علاوه بر نوع شیرین آن که به عنوان دسر استفاده می شود، انواع دیگر آن با استفاده از گوشت، سبزیجات، ماهی و ….. تهیه می شود. دسر سوفله با استفاده از زرده و سفیده تخم مرغ درست می شود و آن را در کاسه های کوچک تک نفره سرو می کنند.
دسر فرانسوی کنله
- دسر کنله برای شهر بوردو می باشد. این دسر معمولا به عنوان اسنک و یا همراه کرم شانتی و چای صرف می شود. لایه رویی این دسر سفت است و مزه کارامل می دهد. در دسر کنله هر چقدر به مرکز آن نزدیک تر می شویم بیشتر مزه وانیل را می توان حس کرد. این شیرینی های ریز با وانیل و نیشکر طعم دار می شوند.
شیرینی ناپلئونی
- ناپلئونی که به میل فوی نیز معروف است و در زبان فرانسوی به معنای هزار لا یا همان هزار برگ است. این شیرینی، شامل سه لایه خمیر ورقه ای و دو لایه کاستارد می باشد.
ماکارون (Macarons)
- این دسر برای کشور ایتالیا می باشد. دسر Macaron امروزه طرفداران بسیاری دارد و شامل دو لایه مرنگ بادام می باشد که میان آن ها را گاناش، کرم کره ای و مخلفات دیگر پر می کنند.
جلسات
اساتید
- هزینه : رایــــــگان
- تاریخ شروع دوره: 1399/09/24
- مدت زمان دوره: ۳ ساعت و ۴۰ دقیقه
- تعداد جلسات : 0
- تعداد فایل های آموزشی : 0
- گواهینامه: ندارد
- ظرفیت دوره :۱۰۰
- تعداد فراگیران جاری: ۲