شکلات مدرن فرانسوی

  • خانم نعمتی
  • ۱۴۰۱-۱۲-۱۰ (۱۲:۲۳)
  • شکلات
تصویر دوره
این دوره را رایگان ببینید
ثـبت نـامتالار گفتگو
  • هزینه : رایــــــگان
  • تاریخ شروع دوره: 1401/12/10
  • مدت زمان دوره: ۵ ساعت و ۲۰ دقیقه
  • تعداد جلسات : 1
  • تعداد فایل های آموزشی : 5
  • تعداد تمرین ها : 1
  • گواهینامه: ندارد
  • ظرفیت دوره :۱۰
  • تعداد فراگیران جاری: ۶

درباره دوره

کشور فرانسه همیشه در صنعت آشپزی و شیرینی پزی از بهترین ها بوده است و شیرینی های فرانسوی همچون ناپلئونی ، ماکارون و کروسان شهرت جهانی دارند،شیرینی های فرانسوی، شیرینی های جذابی هستند که با طعم و شکلی کاملا جدید و متفاوت از شیرینی های ایرانی امروزه در سراسر جهان بسیار مورد توجه قرار گرفته اند .

در آموزشگاه آناهید پخت انواع شیرینی های فرانسوی با رسپی های شف های معروف دنیا آموزش داده می شود همچنین کلیه تکنیک های روز دنیا هم آموزش داده می شود(کابلون میوه ها،گلیزها،مخمل،ناپاژ و …)

موارد آموزشی دوره:

  • تمپرینگ به سه روش
  • تکنیک tabeling
  • تکنیک seeding
  • تکنیک macri
  • تکنیک ایر براش
  • تکنیک با کره کاکائو
  • کار با رنگ های شکلات
  • کار با کره کاکائو رنگی
  • شناخت انواع قالب
  • شناخت انواع شکلات
  • شناخت انواع رنک
  • شناخت ابزار مناسب
  • تکنیک ترنسفر شیت
  • تکنیک حباب
  • تکنیک کهکشانی 1
  • تکنیک گالاکتیک 2


جلسات

جلسه ۱

شروع جلسه (از لحظه خرید): ۱۴۰۳-۰۲-۰۸ (۱۱:۰۰) - مهلت استفاده: ندارد

درباره این جلسه

شسیبشسیبشسیبیسب

جلسه قابل استفاده است. [غیر قابل فروش]

دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه باید کاربر سایت باشید. (ورود | ثبت نام)