آشپزی سنتی
- خانم نعمتی
- ۱۴۰۱-۱۲-۱۰ (۱۳:۲۰)
- غذاهای سنتی
- هزینه : رایــــــگان
- تاریخ شروع دوره: 1401/12/10
- مدت زمان دوره: ۶ ساعت
- تعداد جلسات : 0
- تعداد فایل های آموزشی : 0
- گواهینامه: ندارد
- ظرفیت دوره :۱۰۰
- تعداد فراگیران جاری: ۱
درباره دوره
یکی از هنرها و سلائق آدمی آشپزی و پخت غذا است که سلامتی و نشاط جسم و روح در پی آن است. با آشپزی صحیح، انسان می تواند سلامتی خود را تضمین کند. تبلیغ غذاهای آماده و فست فود ها و غذاهای بی محتوا تنها نتیجه ای جز بیماری های گوناگون ندارد! متاسفانه امروزه با استفاده از مواد غیر طبیعی و مضر و سرخ کردن غذاها و استفاده از وسایلی مانند: زود پز، مایکروویو و سرخ کن و استفاده از چاشنی های مصنوعی مانند اسانسها و رنگ های شیمیایی سعی می کنند غذاها را خوشمزه جلوه دهند و ذائقه ها را تغییر دهند
آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت غذاهای سفره خانه، تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله، پخت انواع کوکو ها و شامی ها، تهیه انواع پلو ها و چلو ها، تهیه انواع خورش ها، تهیه انواع کوفته و دلمه، تهیه انواع آش، تهیه انواع دسر ها را انجام می دهد.
موارد آموزشی:
- کلم پلو
- باقالی پلو
- آلبالو پلو
- شیرین پلو
- خورش قیمه
- خورش به آلو
- میرزا قاسمی
- حلیم بادمجان
- استامبولی پلو
- کشک بادمجان
جلسات
اساتید
- هزینه : رایــــــگان
- تاریخ شروع دوره: 1401/12/10
- مدت زمان دوره: ۶ ساعت
- تعداد جلسات : 0
- تعداد فایل های آموزشی : 0
- گواهینامه: ندارد
- ظرفیت دوره :۱۰۰
- تعداد فراگیران جاری: ۱