آشپزی سنتی

  • خانم نعمتی
  • ۱۴۰۱-۱۲-۱۰ (۱۳:۲۰)
  • غذاهای سنتی
تصویر دوره
این دوره را رایگان ببینید
ثـبت نـامتالار گفتگو
  • هزینه : رایــــــگان
  • تاریخ شروع دوره: 1401/12/10
  • مدت زمان دوره: ۶ ساعت
  • تعداد جلسات : 0
  • تعداد فایل های آموزشی : 0
  • گواهینامه: ندارد
  • ظرفیت دوره :۱۰
  • تعداد فراگیران جاری: ۵

درباره دوره

یکی از هنرها و سلائق آدمی آشپزی و پخت غذا است که سلامتی و نشاط جسم و روح در پی آن است. با آشپزی صحیح، انسان می تواند سلامتی خود را تضمین کند. تبلیغ غذاهای آماده و فست فود ها و غذاهای بی محتوا تنها نتیجه ای جز بیماری های گوناگون ندارد! متاسفانه امروزه با استفاده از مواد غیر طبیعی و مضر و سرخ کردن غذاها و استفاده از وسایلی مانند: زود پز، مایکروویو و سرخ کن و استفاده از چاشنی های مصنوعی مانند اسانسها و رنگ های شیمیایی سعی می کنند غذاها را خوشمزه جلوه دهند و ذائقه ها را تغییر دهند

آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت غذاهای سفره خانه، تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله، پخت انواع کوکو ها و شامی ها، تهیه انواع پلو ها و چلو ها، تهیه انواع خورش ها، تهیه انواع کوفته و دلمه، تهیه انواع آش، تهیه انواع دسر ها را انجام می دهد.

موارد آموزشی:

  • کلم پلو
  • باقالی پلو
  • آلبالو پلو
  • شیرین پلو
  • خورش قیمه
  • خورش به آلو
  • میرزا قاسمی
  • حلیم بادمجان
  • استامبولی پلو
  • کشک بادمجان


جلسات

دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه باید کاربر سایت باشید. (ورود | ثبت نام)